TOEKOMSTPLAN VOOR DYNAMISCH LEDEBERG - PARTICIPEER MEE (01/03/2005)

[ terug ]    

Samen schrijven aan een programma voor Ledeberg

Ledeberg heeft iets; het is niet zomaar een wijk en ook niet zomaar een deelgemeente in de schaduw van de binnenstad. Veel inwoners zijn fier op hun Ledeberg. Het is een plek dichtbij de stad, met een kloppend hart en met een zwierig stel feestende benen.

 

Leefbaar Ledeberg

Hoe zal Ledeberg er over vijf jaar uitzien? Wat kan de leefbaarheid in Ledeberg verder verbeteren, voor de inwoners van vandaag en voor die van morgen? De Stad Gent wil u grondig informeren over alle geplande veranderingen. Want een mens is maar beter goed op de hoogte. Maar we willen meer dan informeren. We gaan u niet alleen vertellen waar de Stad en anderen mee bezig zijn. We willen ook van wie in Ledeberg woont, werkt, winkelt, school loopt, enz horen wat nog blijvende noden zijn. Dus ja, we rekenen ook op uw inbreng.

 

Hoe pakken we dat aan?

Net als voor 28 andere deelgemeenten en wijken in Gent, maken we een programma op voor Ledeberg. Dat programma vertelt u wat er de komende vijf jaar zal veranderen: op het vlak van mobiliteit, stedenbouw, groen, leefomgeving, sociaal, cultureel, enz. Zo krijgt u eens een zicht op het geheel.

 

Een eerste stap

In de periode april-mei-juni 2005 komen we voor een eerste keer naar u toe. Dan krijgt u algemene informatie over Ledeberg en krijgt u een beeld van de lopende en geplande ingrepen. Een gelegenheid voor u om te reageren en om zelf nieuwe voorstellen aan te dragen.

 

Waar en wanneer precies we in Ledeberg neerstrijken, komt u nog te weten, ondermeer via deze website van de dekenij.

 

U wilt op de hoogte blijven? Graag! Contacteer David Slosse (tel. 09 266 82 47; david.slosse@gent.be) of Nathalie Desmet (tel. 09 266 82 53;nathalie.desmet@gent.be). Doen!
 

 

 
                                  © Dekenij Ledeberg vzw    Alle rechten voorbehouden