Paashazen zoektocht

[ terug ]    

Paashazen zoektocht in Ledeberg!
 
Beste kinderen, leden en sympathisanten,
 
Pasen staat voor de deur. Om de Ledebergse kinderen tijdens de (corona) Paasvakantie een (fysieke) activiteit aan te bieden (welke de gezondheid ten goede komt), organiseert Dekenij Ledeberg vzw een Paashazen-zoektocht in Ledeberg. U leest het goed: geen Paaseieren-zoektocht, maar een Paashazen-zoektocht.
 
Dit houdt in: kindjes kunnen gaan zoeken naar paashazen (zie foto) en deze kunnen jullie vinden in de etalages van de handelszaken van Ledeberg. Om al een kleine tip mee te geven: de paashazen bevinden zich in de handelszaken aan het Ledebergplein en de omliggende straten, de Botermarkt, de Hundelgemsesteenweg en de Brusselsesteenweg.
 
Het eerste kindje die het juiste aantal paashazen heeft doorgemaild naar info@ledeberg.be wint een mooie paasmand geschonken door Dekenij Ledeberg vzw. Alle andere eerste 100 kindjes die hun aantallen hebben doorgestuurd krijgen een zakje paaseieren aangeboden, gesponsord door The Britannia gelegen in de Hoverniersstraat te Ledeberg.
 
OPGELET!!! De leeftijd van de deelnemende kinderen is van 3 tot 16 jaar.
 
De actie start op 1 april 2021 en eindigt op 16 april 2021.
 
Op zaterdag 17 april 2021 van 10u tot 12u kunnen de kinderen die deelgenomen hebben - door hun aantal gevonden paashazen doorgestuurd te hebben naar info@ledeberg.be - hun zakje paaseieren of de winnaar haar/zijn paasmand gaan ophalen in het secretariaat van Dekenij Ledeberg vzw, gelegen in de August Van Lokerenstraat 62, 9050 Ledeberg.
 
Gelieve jullie naam en voornaam, geboortedatum en het aantal gevonden paashazen door te mailen naar info@ledeberg.be en dit tot uiterlijk vrijdag 16 april om 16 uur.
Iedereen die deelgenomen heeft krijgt op vrijdag 16 april tussen 16 uur en 20 uur een bevestigingsmail om hun zakje paaseieren of de paasmand coronaproof te gaan ophalen op zaterdag 17 april tussen 10u en 12u in het secretariaat van Dekenij Ledeberg vzw.
 
Veel zoekplezier toegewenst!
 
Paasvriendelijke groeten,
 
Bestuur Dekenij Ledeberg vzw
  

 

 
                                  © Dekenij Ledeberg vzw    Alle rechten voorbehouden