CAMBIO AUTODELEN NU OOK IN LEDEBERG: INFO-AVOND OP (29/5/2007)

[ terug ]    

Cambio autodelen nu ook in Ledeberg

 

Flexibele formule voor autodelen nu ook in Ledeberg

 

Cambio autodelen is een flexibele formule waarbij op verschillende plaatsen in de stad dag en nacht auto’s klaar staan voor de gebruikers (zowel particulieren als organisaties en bedrijven).

 

Als cambio-klant kan je deze wagens vrij gebruiken en betaal je volgens het gebruik (tijdsduur en kilometers). Vaste kosten (als verzekering, taksen, ...) vallen weg. Ideaal dus voor wie slechts af en toe een auto nodig heeft. Eveneens een financieel interessant alternatief voor de vaak minder gebruikte 2e wagen. Bovendien kun je niet alleen flink wat geld uitsparen, maar hoef je je als cambio-gebruiker niks aan te trekken van verzekeringen, keuring en onderhoud en heeft elke wagen een vaste, gereserveerde parkeerplaats.

 

Cambio is in Gent reeds actief sinds 2004 en ruim 500 Gentenaars maken nu al gebruik van de 18 wagens die verspreid staan over de stad (waaronder een mini-bestelwagen en een break). Eind mei/ begin juni wordt een eerste standplaats geopend in de buurt van De Speurder (Hundelgemsesteenweg) zodat ook de inwoners van Ledeberg nu makkelijk gebruik kunnen maken van dit systeem.

Wie interesse heeft kan altijd contact opnemen met cambio op www.cambio.be of via 070 222 292.

Info-avond

 

Speciaal voor de opening van de standplaats in Ledeberg organiseren cambio en de stad Gent een info-avond over dit systeem in het buurtcentrum van Ledeberg (Langestraat 129). Iedereen is er welkom op dinsdag 29 mei om 19.30. Wel graag inschrijven vooraf via het nummer 070 222 292 of via vlaanderen@cambio.be.

 

Tijdens deze info wordt het systeem in detail uitgelegd en krijgt u alle info over de wagens, het gebruik, de tarieven , ... en is er ook tijd voorzien voor alle mogelijke vragen. Alvast welkom!
 

 

 
                                  © Dekenij Ledeberg vzw    Alle rechten voorbehouden