MISS LEDEBERG 2002 KATHY MEERSMAN IS DE NIEUWE MISS SPORTS BELGIUM (01/05/04)

[ terug ]    

Kathy Meersman is in de gebouwen van Flanders Expo te Gent op zaterdag 1 mei verkozen tot de nieuwe Miss Sports Belgium.

De 24-jarige Kathy Meersman uit Denderleeuw is als inspecteur actief bij de Federale Politie in de luchthaven van Zaventem. Wie het aan de stok krijgt met de luchthavenpolitie maakt kans dat hij in de boeien wordt geslagen door een heuse Miss.

 

De Miss Sports Belgium verkiezing is een schoonheidswedstrijd als een andere, maar ook het sportieve element speelt mee. Kathy speelde ooit zeven jaar basket bij Orisis Denderleeuw en heeft nog een bijkomende link met de sport : haar vriend is de 38-jarige ex-profrenner Bruno Bruyère. Ook op de politieschool kreeg Kathy een zware portie sport te verwerken. Sarah De Wulf uit Gentbrugge werd tweede, voor Stéphanie Persoons uit Kortrijk.

 

Voor Kathy Meersman is het de tweede bekroning in haar carrière. In 2002 werd Kathy verkozen tot Miss Ledeberg. Na Eveline Hoste (Miss Belgian Beauty 2001) en Stephanie Moreel (Miss Belgium Earth 2002) is Kathy Meersman het derde meisje dat na een deelname aan de Miss Ledeberg verkiezing een nationale kroon binnenhaald.

Kathy verklaarde in een eerste reactie Ledeberg nooit te zullen vergeten, omdat voor haar daar alles begonnen is. Kathy was voor Ledeberg een fantastische ambassadrice! Haar nieuwe nationale titel is haar van harte gegund!

 

 

 
 

 

 
                                  © Dekenij Ledeberg vzw    Alle rechten voorbehouden