SPEELPLEINWERKING KROKUSVAKANTIE (17/02/04)

[ terug ]    

Deze krokusvakantie krijgen kleuters, kinderen en tieners uit Ledeberg en Gentbrugge opnieuw de kans om zich elke namiddag uit te leven op een van de twee speelpleinwerkingen in de buurt. Vanaf maandag 23 tot en met vrijdag 27 februari organiseert JeugdPunt Ledeberg opnieuw pleinwerking in beide wijken. Dit elke namiddag tussen 14 en 17 uur voor alle 4- tot 14-jarigen uit de buurt. De activiteiten zijn meestal gratis, uitgezonderd bij uitstappen.


De speelpleinwerking gebeurt op twee pleintjes. In Gentbrugge verzamelt het jonge volkje op het speelplein aan de Scheldekaai. Bij te slecht weer kan hier ook gebruik worden gemaakt van lokalen in JOC Gentbrugge. In Ledeberg wordt het verzamelen geblazen op het Centrumplein. Ook hier zal er binnen geravot kunnen worden in de lokalen van JeugdPunt Ledeberg, als het zonnetje het laat afweten.

 

De speelpleinwerking garandeert professionele begeleiding op het plein, met enthousiaste monitoren en vrijwilligers. Het exacte programma van de speelweek wordt volledig samen opgesteld met deze begeleidersploeg en is vanaf maandagmiddag 23 februari verkrijgenbaar op beide pleinen en op JeugdPunt Ledeberg.

 

Informatie

JeugdPunt Ledeberg, Kleine Kerkstraat 2, 9050 Ledeberg, tel. 09 252 16 97, cjww-zuid@gent.be
 

 

 
                                  © Dekenij Ledeberg vzw    Alle rechten voorbehouden