EEN NIEUWE THUIS VOOR KSJ LEDEBERG (19/10/2004)

[ terug ]    

Het poortgebouw in de De Naeyerdreef in Ledeberg is volledig gerenoveerd en klaar om dienst te doen als jeugdlokaal voor de KSJ Ledeberg. Reeds van in 1997 is de KSJ Ledeberg op zoek naar een vaste stek voor hun werking en nu kunnen ze dus terecht in het voormalige poortgebouw. 

 

In eerste instantie zou het gebouw alleen gebruikt worden door de KSJ Ledeberg. Maar ondertussen zijn er reeds afspraken gemaakt zodat ook het Jeugdpunt Ledeberg gebruik zal maken van het gebouw. Beide organisaties staan in voor de organisatie van activiteiten voor kinderen en jongeren, voornamelijk uit Ledeberg. Het Jeugdpunt Ledeberg organiseert haar werking tijdens de week en tijdens schoolvakanties, de KSJ Ledeberg voornamelijk tijdens het weekend.

Nu de renovatiewerken achter de rug zijn, is het tijd voor een feestelijke inhuldiging van het gebouw. Daarom worden alle geïnteresseerden uitgenodigd voor de officiële opening op vrijdag 22 oktober vanaf 18u in de De Naeyerdreef te Ledeberg. De workshops voor kinderen en jongeren starten reeds om 16.30u.

 

Programma:

16.30u: Workshops (schminkstand, tekenwedstrijd, volksspelen, parkspel, …)
18.00u: Toespraak vertegenwoordigers KSJ Ledeberg
18.15u: Toespraak en officiële opening door de heer Frank Beke, burgemeester van Gent
18.30u: Receptie georganiseerd door de stad Gent
20.00u: Nagenieten van een muziekoptreden van ‘The Violent Husbands’

Met z’n allen daarheen!!

 

Informatie : Barbara Deman, Jeugddienst, Kammerstraat 10, 9000 Gent, Tel. 09/269 81 51
 

 

 
                                  © Dekenij Ledeberg vzw    Alle rechten voorbehouden