STEDELIJKE BUURTWERKING LEDEBERG - GEVELWEDSTRIJD (28/05/03)

[ terug ]    

Met de gevelwedstrijd wil de Stedelijke Buurtwerking van Ledeberg bewoners stimuleren om hun straat op te vrolijken. Mooie verzorgde en bebloemde gevels veranderen het straatbeeld en doen de volledige buurt een beetje opleven.
Inwoners van Ledeberg werden in het Buurtnieuws van mei 2003 opgeroepen om deel te nemen aan de gevelwedstrijd. Er werden in het Buurtcentrum van Ledeberg bloemen verkocht. In juni komt de gevelwedstrijd echt goed op gang!

Begin juni worden de gevels van alle ingeschrevenen gefotografeerd.

De inwoners van Ledeberg komen in het plaatje. Zij worden uitgenodigd in het buurtcentrum om hun stem uit te brengen over de mooist bebloemde gevel. Hun stem beslist wie wint.

 

Iedereen kan stemmen:

In het buurtcentrum Ledeberg, Langestraat 129 in Ledeberg op 17 en 18 juni tussen 14 en 17 uur.
Benieuwd naar de winnaar? Bewoners en vooral deelnemers aan de wedstrijd worden vriendelijk uitgenodigd op 28 juni om 11 uur in De Vaart, het Stedelijk Buurtcentrum van Gentbrugge op het Emiel Hullebroeckplein 1 in Gentbrugge voor de plechtige prijsuitreiking. Er zijn vijf schitterende "groene" hoofdprijzen en vijf troostprijzen te winnen. De deelnemers krijgen ter gelegenheid van de prijsuitreiking een receptie aangeboden.

Buurtbewoners en deelnemers zijn na de prijsuitreiking hartelijk welkom om het begin van de vakantie te vieren met een schitterende buurtbarbecue: lekkere groentjes, aardappelsla en rijst, drie stukken vlees en sausjes voor de prijs van 8 euro. Een drankconsumptie is in de prijs inbegrepen. Kinderen tot 12 jaar betalen 5 euro.

Vanaf 12 tot 14.30 uur is iedereen welkom op het terras van De Vaart op het Emiel Hullebroeckplein 1.

Inschrijven vóór 25 juni bij de Stedelijke Buurtwerking Ledeberg

 

Informatie:

Stedelijke Buurtwerking Ledeberg, Langestraat 129, 9050 Ledeberg, tel. (09) 232 27 99, e-mail buurtwerking.ledeberg@gent.be

 

Bevoegd:

Mevrouw Martine De Regge, schepen van Sociale Zaken, Huisvesting en Emancipatie
 

 

 
                                  © Dekenij Ledeberg vzw    Alle rechten voorbehouden